Kitekurs med Kitelife - IKO certifierad kitesuringskola

Välj en kitekurs som passar dig!

Kitekurs med Kitelife

Kitelife är en IKO certifierad kitesurfingskola i Malmö med en av Sverige’s bästa kitestränder Habo Ljung Kite Beach som bas. Vi har kitekurs på de bästa stränderna i Skåne, Habo Ljung Kite Beach och Landskrona. Viktigt att säga är att Kitelife’s instruktörer är utbildade och certifierade genom IKO – International Kiteboarding Organisation. Som resultat har vi hundratals nöjda deltagare som lärt sig kitesurfing med Kitelife. Med de möjligheterna lär du dig kitesurfing på ett säkert, roligt och tryggt sätt.

Kitelife har ett kitecenter på Habo Ljung Kite Beach vid Lommabukten norr om Malmö. Du kan byta om i vårt omklädningsrum och lämna dina saker där. En stor fördel är att det finns parkering, toalett och ett café som är öppet under sommarmånaderna.

Kitesurfing är en upplevelse, en kul och spännande sport. Kitelife har tolv års erfarenhet som kiteskola och fortsätter att ge en trygg och rolig tid på vattnet. Av den anledningen ser vi till att du blir bra på kitesurfing och som resultat får du ett IKO certifikat. På kitekursen använder vi kiteutrustning som är den säkraste på marknaden. Fortsättningsvis har kiteskolan vindgaranti vilket innebär att du fortsätter vid nästa tillfälle om vinden inte är tillräcklig eller om vädret inte är bra.

Kitekurs Small

1 dag – 5 tim – 1900 kr

För dig som under en dag vill få en introduktion och känna på vad kitesurfing är.

Läs mer

Kitekurs Medium

2 dagar – 10 tim – 2900 kr

En populär två-dagarskurs där du får lära dig det mesta inom kitesurfing.

Läs mer

Kitekurs Large

3 dagar – 15 tim – 3900 kr

En actionsfylld tre-dagarskurs för dig som verkligen vill lära dig kitesurfing.

Läs mer

Kitekurs med Kitelife

Translate »
Skip to toolbar