Kitelife - IKO certifierad Kitesurfingskola

Med IKO certifierade kitesurfinginstruktörer!

Kitelife – IKO certifierad kitesurfingskola

Sedan 2005

Kitelife är en IKO certifierad kitesurfingskola IKO Kitecenter (nr.2251) genom International Kiteboarding Organisation

  • Instruktörerna – Utbildade, erfarna och entusiastiska instruktörer som utbildar med IKO-standard
  • Kitecenter – Registrerat kitecenter nr.2251 genom IKO
  • Erfarenhet – Tolv år som kitesurfingskola med internationell erfarenhet
  • Antal elever på kurs – Max fyra deltagare per kitekurs med två uppsättningar kites och brädor
  • Vindgaranti – Du har ett år på dig att genomföra din kurs
  • Kiteutrustning – Den bästa, senaste och säkraste kitesurf-utrustningen
  • IKO Certifiering – Alla elever blir certifierade genom IKO och du får ett bevis efter kurs
  • Kitespot – De bästa och säkraste utbildningsplatserna

Öppettider

Skåne, Malmö/Habo Ljung Kite Beach och Landskrona

1 maj till 17 september 2017

0736-14 15 99

info*kitelife.se

Boka kurs nu!

 

Företaget Kitelife

Kitelife - IKO certifierad Kitesurfingskola

Kitelife’s kiteinstruktörer är utbildade genom International kitesurfing organisation. Vi utbildar enligt IKO-standard vilket ger dig den bästa och säkraste utbildningen. Instruktörerna i Kitelife är mycket entusiastiska, sociala och gör allt för att du ska få en så lyckad kitekurs som möjligt. De har internationell erfarenhet av undervisning i Sydafrika och Egypten

2005 – Startar Peter Rosenqvist och Stellan Kristiansson Kitelife. Vi får idén när vi kitesurfar i El Gouna (Egypten) att det skulle vara roligt att börja undervisa. Samma år utbildar sig Peter till IKO level 1 kiteinstruktör.

2006 – Stellan utbildar sig till kiteinstruktör genom IKO i Danmark.

2007 – Vi anordnar en gratis kick-off i Habo Ljung och bjuder in alla Sveriges importörer och återförsäljare tillsammans med nyfikna.

2009 – Startar ett samarbete med kitesurfingcenter utomlands. Kitelife var reseförmedlare för kitesurfare och nybörjare till Egypten, Sydafrika och Brasilen.

2010 – Reser till Egypten – El Gouna och ger kitekurser. Peter blir Sveriges högst utbildade kitesurfinginstruktör level 2 senior med nästa mål att bli examinator.

2011 – Reser till Sydafrika-Kapstaden och har kitesurfingkurser.

2012 – Kitelife blir ett aktiebolag – Juridiskt namn Kiteking AB

2013 – Kitelife – IKO certifierad kitesurfingskola certifieras (nr.2251) genom International kiteboarding organisation som en kiteskola i Habo Ljung Kite Beach.

2014 – Kiteskolan startar en ny säsong och vi ser fram emot att komma igång igen!

2015 – Kitelife firar 10 års jubileum

2016 – Vi är sjukt taggade att köra igång med en ny säsong med ny utrustning och många nöjda deltagare

2017 – Kitelife har en ny lokal samarbetspartner – NoLimit Sports som finns i Lomma. De säljer Blade kites och Shinn brädor. Vi vill ge kunderna möjlighet att köpa utrustning av återförsäljare direkt efter kitekursen.

Kitesurfinginstruktörer

Henrik Josander – IKO Kitesurfinginstruktör level 1

Henrik Josander - Kitesurfinginstruktör Kitelife073-2018280
henrik@kitelife.se

 

Henrik är Kitelife’s grymma kitesurfinginstruktör i Malmö! Han är utbildad IKO instruktör, älskar kitesurfing och lära dig att komma upp på kitebrädan!

“Jag kommer aldrig att glömma känslan när jag kom upp på en bräda och fick känna kraften i kiten för första gången. Där och då förändrades mitt liv och jag ger mig ut på vattnet så fort vinden tillåter sedan dess. 2017 utbildade jag mig till IKO-instruktör och ser alltid fram emot att få dela min passion, träffa nya vänner och coacha dem till säkra och självständiga kitesurfare. Tillsammans med Kitelife hoppas jag på att få hjälpa just dig som beslutat att förändra ditt liv till det bättre genom att lära dig kitesurfing. Vi ses på vågorna!” /Henrik Josander


Ludvig “Ludde” Nordin – IKO Kitesurfinginstruktör level 2

Instruktör Kitesurfing Kitelife
ludvig@kitelife.se
Ludde har varit med i många säsonger och är en rutinerad kitesurfinginstruktör som sticker ut på vattnet så fort han får tid över!
“Jag har  kitesurfat i sju år och är rutinerad inom området. År 2010 utbildade jag mig till IKO-instruktör i Danmark. Jag började jobba för Kitelife direkt när jag kom tillbaka och har fortsatt där sedan dess! Instruktör är det perfekta yrket för mig. Att vara ute i väder och vind och lära andra kitesurfa är det bästa som finns. Jag har utbildat många deltagare. Många tappra krigare som kämpat sig upp på brädan och utvecklats från blåbär till självständiga och säkra kitesurfare! Jag är väldigt glad att jag har haft Kitelife som samarbetspartner och är säker på att vi är den absolut är bästa kitesurfskola i Sverige!” /Ludwig Nordin”

Peter Rosenqvist – IKO kitesurfinginstruktör level 3

Kitesurfing Höllviken - Peter Rosenqvist

0736-141599
info@kitelife.se

IKO certifierad kitesurfinginstruktör level 3 – Nr.2620

Det är Peter som startat Kitelife 2005 och sköter kundsupport, bokning och fakturor. En av Sverige’s högst utbildade kiteinstruktörer i kitesurfing och certifierad IKO “Level 3 Instructor”. Har undervisat i Egypten år 2005 och 2009 och i Sydafrika 2010.  Kitesurfat i 16 år och lever, tänker och drömmer om kitesurfing alla dagar i veckan.

 

Translate »
Skip to toolbar